Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 50 gevonden artikelen
 
 
  The use of fermentation in the valorization of pulses by-products
 
 
Titel: The use of fermentation in the valorization of pulses by-products
Auteur: Bento, Juliana Aparecida Correia
Rossetti Rogerio, Maria Fernanda
Bassinello, Priscila Zaczuk
Oomah, B. Dave
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland