Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the potential of co-creation on the new food product development: A comprehensive review on why and how listening to consumer voices
 
 
Titel: Unraveling the potential of co-creation on the new food product development: A comprehensive review on why and how listening to consumer voices
Auteur: Pinesso Ribeiro, Ana Cristina
Esmerino, Erick Almeida
Tavares Filho, Elson Rogério
Cruz, Adriano Gomes
Pimentel, Tatiana Colombo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland