Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Unlocking the potential of future version 3D food products with next generation microalgae blue protein integration: A review
 
 
Titel: Unlocking the potential of future version 3D food products with next generation microalgae blue protein integration: A review
Auteur: Bisht, Bhawna
Begum, J. P. Shabaaz
Dmitriev, Alexey A.
Kurbatova, Anna
Singh, Narpinder
Nishinari, Katsuyoshi
Nanda, Manisha
Kumar, Sanjay
Vlaskin, Mikhail S.
Kumar, Vinod
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland