Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Promising perspectives on novel protein food sources combining artificial intelligence and 3D food printing for food industry
 
 
Titel: Promising perspectives on novel protein food sources combining artificial intelligence and 3D food printing for food industry
Auteur: Bedoya, Manuela Gallón
Montoya, Daniel Restrepo
Tabilo-Munizaga, Gipsy
Pérez-Won, Mario
Lemus-Mondaca, Roberto
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's 38-52
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland