Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Processing technology, principle, and nutritional characteristics of preserved eggs: A review
 
 
Titel: Processing technology, principle, and nutritional characteristics of preserved eggs: A review
Auteur: Xue, Hui
Han, Tianfeng
Xu, Mingsheng
Yao, Yao
Wu, Na
Chen, Shuping
Zhang, Guowen
Wang, Wenjun
Zhao, Yan
Tu, Yonggang
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's 265-277
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland