Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound-assisted extraction of lipids as food components: Mechanism, solvent, feedstock, quality evaluation and coupled technologies – A review
 
 
Titel: Ultrasound-assisted extraction of lipids as food components: Mechanism, solvent, feedstock, quality evaluation and coupled technologies – A review
Auteur: Deng, Yong
Wang, Wenjun
Zhao, Shunan
Yang, Xiaoling
Xu, Weidong
Guo, Mingming
Xu, Enbo
Ding, Tian
Ye, Xingqian
Liu, Donghong
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 83-96
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland