Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Spice oleoresins as value-added ingredient for food industry: Recent advances and perspectives.
 
 
Titel: Spice oleoresins as value-added ingredient for food industry: Recent advances and perspectives.
Auteur: Procopio, Fernanda Ramalho
Ferraz, Mariana Costa
Paulino, Bruno Nicolau
do Amaral Sobral, Paulo José
Hubinger, Miriam Dupas
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 123-139
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland