Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Properties, preparation methods, and application of sour starches in the food
 
 
Titel: Properties, preparation methods, and application of sour starches in the food
Auteur: Punia Bangar, Sneh
Whiteside, William Scott
Singh, Arashdeep
Özogul, Fatih
Gupta, Antima
Gahlawat, Suresh Kumar
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 121 () nr. C pagina's 44-58
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland