Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Maillard reaction products as functional components in oil-in-water emulsions: A review highlighting interfacial and antioxidant properties
 
 
Titel: Maillard reaction products as functional components in oil-in-water emulsions: A review highlighting interfacial and antioxidant properties
Auteur: Feng, Jilu
Berton-Carabin, Claire C.
Fogliano, Vincenzo
Schroën, Karin
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 121 () nr. C pagina's 129-141
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland