Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to ‘Various techniques useful for determination of adulterants in valuable saffron: A review’ [Trends in Food Science & Technology 111 (2021) 301–321]
 
 
Titel: Corrigendum to ‘Various techniques useful for determination of adulterants in valuable saffron: A review’ [Trends in Food Science & Technology 111 (2021) 301–321]
Auteur: Kumari, Leena
Jaiswal, Pranita
Tripathy, S. Swarupa
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's 592
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland