Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Designing delivery systems for functional ingredients by protein/polysaccharide interactions
 
 
Titel: Designing delivery systems for functional ingredients by protein/polysaccharide interactions
Auteur: Li, Hao
Wang, Teng
Hu, Yulin
Wu, Jianfeng
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's 272-287
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland