Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Compositional, structural design and nutritional aspects of texture-modified foods for the elderly
 
 
Titel: Compositional, structural design and nutritional aspects of texture-modified foods for the elderly
Auteur: Gallego, Marta
Barat, José Manuel
Grau, Raúl
Talens, Pau
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's 152-163
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland