Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of factors that influence the PAH profile and amount in meat products subjected to thermal processing
 
 
Titel: Analysis of factors that influence the PAH profile and amount in meat products subjected to thermal processing
Auteur: Onopiuk, Anna
Kołodziejczak, Klaudia
Szpicer, Arkadiusz
Wojtasik-Kalinowska, Iwona
Wierzbicka, Agnieszka
Półtorak, Andrzej
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's 366-379
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland