Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Applications and effects of ultrasound assisted emulsification in the production of food emulsions: A review
 
 
Titel: Applications and effects of ultrasound assisted emulsification in the production of food emulsions: A review
Auteur: Zhou, Lei
Zhang, Jian
Xing, Lujuan
Zhang, Wangang
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's 493-512
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland