Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Applications of carboxymethyl cellulose- and pectin-based active edible coatings in preservation of fruits and vegetables: A review
 
 
Titel: Applications of carboxymethyl cellulose- and pectin-based active edible coatings in preservation of fruits and vegetables: A review
Auteur: Panahirad, Sima
Dadpour, Mohammadreza
Peighambardoust, Seyed Hadi
Soltanzadeh, Maral
Gullón, Beatriz
Alirezalu, Kazem
Lorenzo, Jose M.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's 663-673
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland