Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of starch-based Pickering emulsions from the interface perspective
 
 
Titel: Characteristics of starch-based Pickering emulsions from the interface perspective
Auteur: Xu, Tian
Yang, Jie
Hua, Shuxian
Hong, Yan
Gu, Zhengbiao
Cheng, Li
Li, Zhaofeng
Li, Caiming
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 105 () nr. C pagina's 334-346
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland