Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Potato peels as sources of functional compounds for the food industry: A review
 
 
Titel: Potato peels as sources of functional compounds for the food industry: A review
Auteur: Sampaio, Shirley L.
Petropoulos, Spyridon A.
Alexopoulos, Alexios
Heleno, Sandrina A.
Santos-Buelga, Celestino
Barros, Lillian
Ferreira, Isabel C.F.R.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's 118-129
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland