Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Potential of cheese whey bioactive proteins and peptides in the development of antimicrobial edible film composite: A review of recent trends
 
 
Titel: Potential of cheese whey bioactive proteins and peptides in the development of antimicrobial edible film composite: A review of recent trends
Auteur: Dinika, Isfari
Verma, Deepak Kumar
Balia, Roostita
Utama, Gemilang Lara
Patel, Ami R.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's 57-67
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland