Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Cross-modal effect of capsaicin and pepper oleoresin on the enhancement of saltiness perception in a NaCl model solution” [Food Quality and Preference 98 (2022) 104542]
 
 
Titel: Corrigendum to “Cross-modal effect of capsaicin and pepper oleoresin on the enhancement of saltiness perception in a NaCl model solution” [Food Quality and Preference 98 (2022) 104542]
Auteur: Wang, Yang
Zhong, Kui
Shi, Bolin
Wang, Houyin
Liu, Longyun
Zhang, LuLu
Zhao, Lei
Gao, Haiyan
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 99 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland