Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Does cooking ability affect consumer perception and appreciation of plant-based protein in Bolognese sauces?
 
 
Titel: Does cooking ability affect consumer perception and appreciation of plant-based protein in Bolognese sauces?
Auteur: Niimi, Jun
Sörensen, Victoria
Mihnea, Mihaela
Valentin, Dominique
Bergman, Penny
Collier, Elizabeth S.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 99 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland