Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the chemical and sensory profile of ripened Italian salami following the addition of different microbial starters
 
 
Titel: Changes in the chemical and sensory profile of ripened Italian salami following the addition of different microbial starters
Auteur: Rocchetti, Gabriele
Rebecchi, Annalisa
Dallolio, Michele
Braceschi, Gianpaolo
Domínguez, Rubén
Dallolio, Giuliano
Trevisan, Marco
Lorenzo, José M.
Lucini, Luigi
Verschenen in: Meat science
Paginering: Jaargang 180 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland