Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
                            Tijdschrift beschrijving Meat science
 
  Meat science
 
 
Titel: Meat science
Annotatie: Verschijnt 4x per jaar, later maandelijks
Exemplaar met signatuur: e-Depot Elsevier. - De volledige tekst van de artikelen is, indien het tijdschrift beschikbaar is, alleen in te zien in de publieksruimten van de KB.. - AANWEZIG: Jrg. 1 (1977)–jrg. 15 (1985); Jrg. 12 (1986); Jrg. 16 (1986)– - mogelijk incompleet
Onderwerp: Vlees
tijdschriften
voedingsmiddelenindustrie
vlees
voedingsmiddelentechnologie
58.34 levensmiddelentechnologie
Landbouw, visvangst, veeteelt
Technologie, nijverheid, ambachten
Uitgever: [Oxford] : Elsevier
Volgnummer: 1 van 1
 

 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring