Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Designing healthier comminuted meat products: Effect of dietary fibers on water distribution and texture of a fat-reduced meat model system
 
 
Titel: Designing healthier comminuted meat products: Effect of dietary fibers on water distribution and texture of a fat-reduced meat model system
Auteur: Han, Minyi
Bertram, Hanne Christine
Verschenen in: Meat science
Paginering: Jaargang 133 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland