Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Comparative studies on the stabilization of pea protein dispersions by using various polysaccharides
 
 
Titel: Comparative studies on the stabilization of pea protein dispersions by using various polysaccharides
Auteur: Wei, Yue
Cai, Zhixiang
Wu, Min
Guo, Yalong
Tao, Ran
Li, Ruiqi
Wang, Pengguang
Ma, Aiqin
Zhang, Hongbin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 98 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland