Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of egg white gel microstructure and its relationship with pepsin diffusivity
 
 
Titel: Characterization of egg white gel microstructure and its relationship with pepsin diffusivity
Auteur: Somaratne, Geeshani
Nau, Francoise
Ferrua, Maria J.
Singh, Jaspreet
Ye, Aiqian
Dupont, Didier
Singh, R. Paul
Floury, Juliane
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 98 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland