Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and formation mechanism of lutein pickering emulsion gels stabilized by β-lactoglobulin-gum arabic composite colloidal nanoparticles
 
 
Titel: Characterization and formation mechanism of lutein pickering emulsion gels stabilized by β-lactoglobulin-gum arabic composite colloidal nanoparticles
Auteur: Su, Jiaqi
Guo, Qing
Chen, Yulu
Dong, Wenxia
Mao, Like
Gao, Yanxiang
Yuan, Fang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 98 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland