Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the effect of pentosan addition and enzyme treatment on the rheological properties of millet flour based model dough systems
 
 
Titel: Investigation of the effect of pentosan addition and enzyme treatment on the rheological properties of millet flour based model dough systems
Auteur: Németh, Renáta
Bender, Denisse
Jaksics, Edina
Calicchio, Michelangelo
Langó, Bernadett
D'Amico, Stefano
Török, Kitti
Schoenlechner, Regine
Tömösközi, Sándor
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 381-390
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland