Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Influence of chitosan-coating on the stability and digestion of emulsions stabilized by waxy maize starch crystals
 
 
Titel: Influence of chitosan-coating on the stability and digestion of emulsions stabilized by waxy maize starch crystals
Auteur: Jo, Myeongsu
Ban, Choongjin
Goh, Kelvin K.T.
Choi, Young Jin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 603-612
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland