Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Food emulsifiers based on milk fat globule membranes and their interactions with calcium and casein phosphoproteins
 
 
Titel: Food emulsifiers based on milk fat globule membranes and their interactions with calcium and casein phosphoproteins
Auteur: Jukkola, Annamari
Partanen, Riitta
Xiang, Wenchao
Heino, Antti
Rojas, Orlando J.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 30-37
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland