Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Combined speed and duration of milling affect the physicochemical properties of rice flour
 
 
Titel: Combined speed and duration of milling affect the physicochemical properties of rice flour
Auteur: Qiu, Chen
Li, Peng
Li, Zijun
Corke, Harold
Sui, Zhongquan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 89 (2019) nr. C pagina's 188-195
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland