Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 41 gevonden artikelen
 
 
  A multi-scale approach to identify the role of heat treatment, milk protein composition and starter culture on the gel formation and the texture defects of acid milk gel
 
 
Titel: A multi-scale approach to identify the role of heat treatment, milk protein composition and starter culture on the gel formation and the texture defects of acid milk gel
Auteur: Nguyen, An Thi-Binh
Nigen, Michaƫl
Jimenez, Luciana
Ait-Abderahim, Hassina
Cunault, Charles
Marchesseau, Sylvie
Picart-Palmade, Laetitia
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 85 (2018) nr. C pagina's 299-310
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland