Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 36 gevonden artikelen
 
 
  In vitro digestibility kinetics of oil-in-water emulsions structured by water-soluble pectin-protein mixtures from vegetable purées
 
 
Titel: In vitro digestibility kinetics of oil-in-water emulsions structured by water-soluble pectin-protein mixtures from vegetable purées
Auteur: Santiago, Jihan Santanina J.
Salvia-Trujillo, Laura
Zucca, Roberta
Van Loey, Ann M.
Grauwet, Tara
Hendrickx, Marc E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 80 (2018) nr. C pagina's 231-244
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland