Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Mechanical properties affect detectability of perceived texture contrast in heterogeneous food gels
 
 
Titel: Mechanical properties affect detectability of perceived texture contrast in heterogeneous food gels
Auteur: Santagiuliana, Marco
Piqueras-Fiszman, Betina
van der Linden, Erik
Stieger, Markus
Scholten, Elke
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 80 (2018) nr. C pagina's 254-263
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland