Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Changes in aggregation behavior of raw and cooked salted egg yolks during pickling
 
 
Titel: Changes in aggregation behavior of raw and cooked salted egg yolks during pickling
Auteur: Xu, Lilan
Zhao, Yan
Xu, Mingsheng
Yao, Yao
Nie, Xuliang
Du, Huaying
Tu, Yonggang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 80 (2018) nr. C pagina's 68-77
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland