Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of xanthan gum on walnut protein/xanthan gum mixtures, interfacial adsorption, and emulsion properties
 
 
Titel: Effect of xanthan gum on walnut protein/xanthan gum mixtures, interfacial adsorption, and emulsion properties
Auteur: Cai, Yongjian
Deng, Xinlun
Liu, Tongxun
Zhao, Mouming
Zhao, Qiangzhong
Chen, Senlin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 79 (2018) nr. C pagina's 391-398
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland