Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effects of starches on the mechanical properties and microstructure of processed cheeses with different types of casein network structures
 
 
Titel: Effects of starches on the mechanical properties and microstructure of processed cheeses with different types of casein network structures
Auteur: Fu, Wei
Nakamura, Takashi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 79 (2018) nr. C pagina's 587-595
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland