Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of temperature, ion type and ionic strength on dynamic viscoelastic, steady-state and dilute-solution properties of Descurainia sophia seed gum
 
 
Titel: Effect of temperature, ion type and ionic strength on dynamic viscoelastic, steady-state and dilute-solution properties of Descurainia sophia seed gum
Auteur: Sherahi, Mousa Hamidabadi
Shadaei, Maral
Ghobadi, Elnaz
Zhandari, Fatemeh
Rastgou, Zohre
Hashemi, Seyed Mohammad Bagher
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 79 (2018) nr. C pagina's 81-89
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland