Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Effects of dextrinization and octenylsuccinylation of high amylose starch on complex formation with ω-3 fatty acids (EPA/DHA)
 
 
Titel: Effects of dextrinization and octenylsuccinylation of high amylose starch on complex formation with ω-3 fatty acids (EPA/DHA)
Auteur: Park, Eun Young
Choi, So Mang
Lim, Seung-Taik
Kim, Jong-Yea
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 357-362
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland