Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Effects of particle size and water content during cooking on the physicochemical properties and in vitro starch digestibility of milled durum wheat grains
 
 
Titel: Effects of particle size and water content during cooking on the physicochemical properties and in vitro starch digestibility of milled durum wheat grains
Auteur: Guo, Peng
Yu, Jinglin
Wang, Shujun
Wang, Shuo
Copeland, Les
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 445-453
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland