Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Formation of fibrous or granular egg white protein microparticles and properties of the integrated emulsions
 
 
Titel: Formation of fibrous or granular egg white protein microparticles and properties of the integrated emulsions
Auteur: Chang, Cuihua
Niu, Fuge
Gu, Luping
Li, Xin
Yang, Hao
Zhou, Bei
Wang, Junwei
Su, Yujie
Yang, Yanjun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 61 (2016) nr. C pagina's 477-486
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland