Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Functionality and digestibility of albumins and globulins from lentil and horse gram and their effect on starch rheology
 
 
Titel: Functionality and digestibility of albumins and globulins from lentil and horse gram and their effect on starch rheology
Auteur: Ghumman, Atinder
Kaur, Amritpal
Singh, Narpinder
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 61 (2016) nr. C pagina's 843-850
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland