Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Air–water interfacial properties of enzymatic wheat gluten hydrolyzates determine their foaming behavior
 
 
Titel: Air–water interfacial properties of enzymatic wheat gluten hydrolyzates determine their foaming behavior
Auteur: Wouters, Arno G.B.
Rombouts, Ine
Legein, Marie
Fierens, Ellen
Brijs, Kristof
Blecker, Christophe
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 55 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland