Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of drying method on rheological, thermal, and structural properties of chestnut flour doughs
 
 
Titel: Effect of drying method on rheological, thermal, and structural properties of chestnut flour doughs
Auteur: Ahmed, Jasim
Al-Attar, Hasan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 51 (2015) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland