Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Development of shrikhand premix using microencapsulated rice bran oil as fat alternative and hydrocolloids as texture modifier
 
 
Titel: Development of shrikhand premix using microencapsulated rice bran oil as fat alternative and hydrocolloids as texture modifier
Auteur: Gupta, Pradeep Kumar
Jadhav, Swati B.
Singhal, Rekha S.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 48 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland