Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Electromyographic texture characterization of hydrocolloid gels as model foods with varying mastication and swallowing difficulties
 
 
Titel: Electromyographic texture characterization of hydrocolloid gels as model foods with varying mastication and swallowing difficulties
Auteur: Kohyama, Kaoru
Hayakawa, Fumiyo
Kazami, Yukari
Ishihara, Sayaka
Nakao, Satomi
Funami, Takahiro
Nishinari, Katsuyoshi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 43 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland