Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Rheological behavior of Peruvian carrot starch gels as affected by temperature and concentration
 
 
Titel: Rheological behavior of Peruvian carrot starch gels as affected by temperature and concentration
Auteur: Albano, Kivia M.
Franco, Célia M.L.
Telis, Vânia R.N.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 40 (2014) nr. C pagina's 14 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland