Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Effect of calcium ions and pH on the structure and rheology of carrot-derived suspensions
 
 
Titel: Effect of calcium ions and pH on the structure and rheology of carrot-derived suspensions
Auteur: Moelants, Katlijn R.N.
Cardinaels, Ruth
De Greef, Kaat
Daels, Eva
Van Buggenhout, Sandy
Van Loey, Ann M.
Moldenaers, Paula
Hendrickx, Marc E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 36 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland