Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 105 gevonden artikelen
 
 
  New opportunity of using pulsed electric field (PEF) technology to produce texture-modified chickpea flour-based gels for people with dysphagia
 
 
Titel: New opportunity of using pulsed electric field (PEF) technology to produce texture-modified chickpea flour-based gels for people with dysphagia
Auteur: Drudi, Federico
Oey, Indrawati
Leong, Sze Ying
King, Jessie
Sutton, Kevin
Tylewicz, Urszula
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland