Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the potential of ultrasound to improve the physicochemical properties of protein-based emulsion gels: by ultrasonically treating emulsion (pre-emulsification, post-emulsification) and substrate solution respectively
 
 
Titel: Exploring the potential of ultrasound to improve the physicochemical properties of protein-based emulsion gels: by ultrasonically treating emulsion (pre-emulsification, post-emulsification) and substrate solution respectively
Auteur: Li, Ruiling
Ma, Chao
Wang, Ningzhe
Wang, Jing
Yang, Xin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland