Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Exploring citrus fiber as an emulsifying agent: Synergy with low methoxyl pectin and amidated pectin for advanced food formulations
 
 
Titel: Exploring citrus fiber as an emulsifying agent: Synergy with low methoxyl pectin and amidated pectin for advanced food formulations
Auteur: Panzanini, Marco
Spigno, Giorgia
Pastrana, Lorenzo
Roberta, Dordoni
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland